Prečo sme sa rozhodli sladiť naše čokolády jakonom:
- je to prírodné sladidlo
- počet kalórií má o 40 % nižší ako biely cukor
- má nízky glykemický index (GI 1)
- obsahuje...
Prečo sme sa rozhodli sladiť naše čokolády jakonom:
- je to prírodné sladidlo
- počet kalórií má o 40 % nižší ako biely cukor
- má nízky glykemický index (GI 1)
- obsahuje...
Prečo sme sa rozhodli sladiť naše čokolády jakonom:
je to prírodné sladidlo
počet kalórií má o 40 % nižší ako biely cukor
má nízky glykemický index (GI 1)
obsahuje široké spektrum vitamínov a minerálnych látok
Zloženie: KAKAOVÁ HMOTA*, JAKONOVÝ SIRUP*. MÔŽE OBSAHOVAŤ ORECHY. OBSAH KAKAOVEJ SUŠINY V ČOKOLÁDE MIN. 87 %. ALERGÉNY: SÚ ZVÝRAZNENÉ V ZLOŽENÍ. * produkt z ekologického poľnohospodárstva
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g:
Energetická hodnota / Energia 2 308 kJ/ 552 kcal
Tuky 46 g z toho nasýtené mastné kyseliny 29 g
Sacharidy 25 g z toho cukry 2,0 g
Bielkoviny 6,0 g
Soľ 0,01 g
Vyrobené na Slovensku metódou BEAN TO BAR – od kakaových bôbov až po tabuľku čokolády
Pôvod kakaových bôbov: Peru
Odroda: TRINITARIO
Kakaové bôby v kvalite FINO DE AROMA
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.