Tmavý mandľový nugát osladený kokosovým cukrom a voňavým výťažkom z pravej Bourbon vanilky. Neobsahuje mlieko a je preto vhodný aj pre vegánov. Kokosový cukor sa vyrába zahusťovaním nektáru kokosových kvetov, má hnedú farbu a veľmi príjemnú ľahko karamelovú chuť.
Vegánske čokolády iChoc sú vyrábané nemeckou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrába čokolády už dlhšie ako jedno storočie. Tradícia a skúsenosť spolu s najlepšími bio surovinami, moderným vybavením a starostlivou kontrolou sú zárukou vysokej kvality.
Zloženie: mandle 34%, kokosový cukor 33%, kakaová hmota, kakaové maslo, výťažok z Bourbon vanilky. Všetky suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Obsah kakaovej sušiny najmenej 31%.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 2426 kJ/584 kcal
Tuky 41,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny 15,3 g
Sacharidy 38,7 g z toho cukry 30,2 g
Bielkoviny 9,4 g
Soľ 0,07 g
Hmotnosť: 50 g
Krajina pôvodu: Nemecko
Upozornenie pre alergikov: Vzhľadom na spôsob výroby môže čokoláda obsahovať stopy iných orechov, lepku a mlieka.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.