Min. %: Kakaa: 33,1% (kakaové maslo); mlieka: 21,9% (6,3% mliečny tuk a 16,6% sušené odtučnené mlieko); tuku: 40,9% (34,6% kakaové maslo a 6,3% mliečny tuk)
Krajina pôvodu: Najmä západoafrickej kakaové bôby, väčšinou odroda Forastero
Trvanlivosť: 12 mesiacov od dátumu výroby
Výrobca: Callebaut
Skladovanie: Skladujte v čistom a suchom prostredí v teplotách 12 - 20 ° C
Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Najzamatovejšia a najsmotanovejšia biela čokoláda tejto rady len s náznakom sladkosti. Táto vzácna biela čokoláda sa nikdy neželajú, ale prinesie mäkké potešenie chuti čerstvého mlieka s ľahkými náznakom sladkosti. V ústach zanecháva bohatý a smotanový pocit, bez toho aby tento pocit oťažela.
Velvet je ideálny pre akékoľvek párovanie, môžete vyskúšať: nezvyklé korenie, ako napr. Grécky šafran, alebo napríklad prekvapujúce ovocie. Jemne mäkký charakter tejto bielej čokolády nechá rozoznieť všetky príchuti.
Použitie: Velvet sa vyznačuje štandardnou tekutosťou a funguje v širokej rade použitia: tvarové odlievanie, polievanie, dochucovanie, poťahovanie atď., Zakaždým dosiahnete dokonalých konečných výsledkov.
Bohatý smotanový pocit v ústach a intenzívnu chuť čerstvého mlieka s jednoduchým náznakom sladkosti.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Na sklade • 1 variant2,49 €97 % • 11 032 recenziíShop roka '23 - VíťazĎalšie informácie
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.